ΠΑΤΡΑ. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Ο πατέρας των τριών παιδιών, ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο τμήμα ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, για τη ζωή του στην Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους. Ωστόσο η πιο σημαντική ερώτηση που του έγινε, φαίνεται πως ήταν η τελευταία.

Η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Μάνο Δασκαλάκη σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του «MEGA», ήταν «Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος απάντησε ότι κατά τη γνώμη του, η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα. Ωστόσο, για τα άλλα δύο παιδιά τους, την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα, ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για να πει με σιγουριά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Έπειτα από την πολύωρη κατάθεσή του, ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε ανακουφισμένος από όλα όσα τον βάραιναν το τελευταίο διάστημα.

Τι συνέβη μία ημέρα πριν το θάνατο της Ίριδας

Στην νέα κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, περιέγραψε ένα μεγάλο καβγά που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, μόλις ένα 24ωρο πριν το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του μωρού, είχε ένα πολύ μεγάλο καβγά με την σύζυγό του, κατά τον οποίο μάλιστα εκείνος χτύπησε την γυναίκα του δυο φορές στο πρόσωπο, πριν φύγει από το σπίτι. Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε το παιδάκι.

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν σε νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί, έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού δεν υπήρχε κεταμίνη. Τουλάχιστον εκείνο το διάστημα που είχαν παρθεί τα συγκεκριμένα δείγματα αίματος.

Ο Ιατροδικαστής Καλεντέρης μίλησε για την κεταμίνη που βρέθηκε στην 9χρονη

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Καλεντέρης μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ανέφερε ότι η κεταμίνη είναι μία ουσία που «φεύγει» γρήγορα από τον οργανισμό. Επομένως, αν τα δείγματα πάρθηκαν έστω και μία ώρα μετά, θα μπορούσαν να βγουν αρνητικά και να έχει ήδη μεταβολιστεί η κεταμίνη «αν δεν έχει δοθεί σε τεράστιες ποσότητες».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι τρίχες της Τζωρτζίνας μπορούν να δείξουν με μεγάλη σιγουριά αν είχε λάβει ή όχι κεταμίνη το παιδάκι, τουλάχιστον τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής του.

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Περιμένει με αγωνία το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα»

Τέλος, την ώρα που το πόρισμα για το θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στο MEGA είπε ότι η προφυλακισμένη μητέρα, «περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα του πορίσματος και επιμένει στην αρχική της θέση. Αρνείται οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία τοποθέτηση αν δεν πάρουμε χαρτί στα χέρια μας με τη θέση των ειδικών».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ετοιμάζει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, ετοιμάζεται για μηνύσεις κατά τηλεοπτικών εκπομπών και παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης ετοιμάζεται ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, οι λόγοι είναι οι εξής:

  1. Λένε ψέματα για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να κάνουν ταύτιση και να δουν αν είναι όντως πρόσωπα του περιβάλλοντός της.
  2. Όσον αφορά στις αναρτήσεις στο Facebook, που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.
  3. Δήθεν εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, αλλά και διαρροές πορισμάτων. Δίνονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

«Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στην δικαιοσύνη, ανέφερε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος στην τηλεόραση του Alpha.

«Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις