ΡΕΘΥΜΝΟ. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα λαχανικά και τα ζαρζαβατικά της Κρήτης από τα μποστάνια του χωριού δίνει στο νέο του εγχείρημα στη Μεγαλόνησο ο δυνατός Σπαρτιάτης σεφ, Νίκος Θωμάς.

  • Οικισμός του 16ου αιώνα μετατράπηκε σε Boutique Hotel!

Ο έμπειρος chef αφήνει την καρδιά της Αθήνας για να δημιουργήσει τα μενού ενός οικισμού του 16ου αιώνα που μετατράπηκε σε πολυβραβευμένο Boutique Hotel:

Στο εστιατόριο ELAIA του Kαpsaliana Village Hotel.

Εκεί ακριβώς, τα διάσημα βότανα της Κρήτης θα οποία συνδυάζονται με εκλεκτά κρεατικά που ήρθαν από επιλεγμένες φάρμες και μοναδικά τυριά των τυροκομιών του Ρεθύμνου.

  • Τσαχπινιές

Ο Νίκος Θωμάς θα βάλει στάκα στα κολοκυθάκια, θα παντρέψει χέλι με ζυγούρι στο γαμοπίλαφο, θα κάνει πέστο από μαϊντανό, θα ρίξει πούδρα αυγοτάραχου σαν κίτρινο χιόνι, θα επαναδομήσει το αρνί που σιγοψηνόταν στη γάστρα, θα τα στολίσει με ροζ βρώσιμα ανθάκια αρμπαρόριζας, θα κόψει αριστοτεχνικά τις τρίχρωμες ντομάτες για το carpaccio με αχινό, θα βάλει τον σιγομαγειρεμένο επί 3,5 ώρες κόκορά του πάνω στον ξινόχοντρο…

  • Τρίτη φορά στην Κρήτη

Ο Νίκος Θωμάς αγάπησε τα Καψαλιανά και για τρίτη χρονιά βρίσκεται στην ενδοχώρα της Μεγαλονήσου…

Μαζί του στην κουζίνα ο Χανιώτης και ανερχόμενος chef, Αντώνης Μπατσίνης.

  • info

Καψαλιανά, Ρέθυμνο, Κρήτη

www.kapsalianavillage.gr

Α, και πάρε τηλέφωνο στο 2831083400.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις