ΤΡΙΠΟΛΗ. Η πλατεία Άρεως κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες για να δοκιμάσουν κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, που γέμισαν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Πελοπόννησο!

Η ποικιλία των γευστικών επιλογών, η εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης και ο καιρός που «συμμάχησε» με το τόλμημα, λειτούργησαν ως η καλύτερη συνταγή για ένα τριήμερο απόλαυσης και γευσιγνωσίας.

Η αθρόα προσέλευση του κοινού, το οποίο μπόρεσε να δοκιμάσει ιδιαίτερα φαγητά, γλυκά και ποτά είχε αποτέλεσμα να δηλώνουν «sold out» κάποια περίπτερα, από τις πρώτες ώρες της διοργάνωσης.

Την πρωτοβουλία – ιδέα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, αν και άργησε τρία χρόνια να υλοποιηθεί λόγω της πανδημίας, την αποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό ο Δήμος Τρίπολης και οι Σύλλογοι Καφεστιατόρων Αρκαδίας και Εμποροβιομηχανικός Τρίπολης.

Η άψογη συνεργασία μεταξύ των φορέων απέδωσε καρπούς και η Τρίπολη έγινε ένας δυνατός πόλος έλξης για τρείς μέρες. Επισκέπτες από τους γύρω νομούς έδραξαν την ευκαιρία και επισκέφθηκαν και τις γύρω περιοχές της Τρίπολης.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας: www.arcadianet.gr/

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις