ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα πραγματοποίησαν την Τετάρτη 22/6, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας Αγγελής Κουτσομιχάλης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Ντέρος, η Γενική Γραμματέας Αδαμαντία Βαγιακλακου και ο Αντιπρόεδρoς της Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Νταβούρας.

Στη συνάντηση, αρχικά μεταφέρθηκαν από τον Αγγελή Κουτσομιχάλη στον Αρχηγό τα θερμά συγχαρητήρια του Δ.Σ. και των μελών της Ένωσης Λακωνίας «…για την τοποθέτησή του στο ύψιστο αξίωμα της θέσης του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και οι ευχές για υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική ενημέρωση του Αρχηγού «…για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι υπηρετούντες στο Νομό Λακωνίας αστυνομικοί, τα οποία οφείλονται κυρίαρχα στις γεωγραφικές και πληθυσμιακές ιδιαιτερότητες της περιοχής μας που εκ των πραγμάτων δημιουργούν αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης και κατ΄ επέκταση αυξημένες υπηρεσιακές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις σοβαρές ελλείψεις αστυνομικού προσωπικού».

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυσή των αστυνομικών τμημάτων της υπαίθρου του νομού Λακωνίας όπου λόγω της έντονης τουριστικής περιόδου οι ανάγκες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Όπως αναφέρθηκε, ο Αρχηγός, «…αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων και αφουγκραζόμενος την αγωνία όλων των συναδέλφων - υποσχέθηκε ότι θα επιδείξει προσωπική μέριμνα για την επίλυση των αιτημάτων».

Από πλευράς της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας «…ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Αρχηγό για την θετική προσέγγιση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας , όσο και τον Αντιπρόεδρo της Ομοσπονδίας μας Αθανάσιο Νταβούρα για την αδιάλειπτη στήριξή του σε όλα μας τα δίκαια αιτήματά και για τις δυναμικές του παρεμβάσεις ώστε να εξευρίσκονται λύσεις και να δρομολογείται η επίλυσή τους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις