ΣΠΑΡΤΗ. Με ιδιαίτερη επιτυχία και συγκινητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η σημαντική φιλανθρωπική δράση που «έτρεξαν» οι μαθητές της ειδικότητας «Κομμωτικής Τέχνης» του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Σπάρτης και 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Σπάρτης, σε συνεργασία με το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο.

  • «Δώρισε τα μαλλιά σου …δώρισε αγάπη και χαμόγελα»

Οι μαθητές, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Άλμα Ζωής», κάλεσαν τους συμπολίτες να προσφέρετε τα φυσικά μαλλιά τους σε γυναίκες με Καρκίνο του μαστού.

«Τα έχουν ανάγκη…», είπαν…

  • Ευχαριστήριες Επιστολές

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ Σπάρτης εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή προς όλες και όλους τους συμμετέχοντες στη Δράση, που συνδιοργάνωσαν οι τρεις σχολικές μονάδες του συγκροτήματος (1ο Εργαστηριακό Κέντρο Σπάρτης, 1ο ΕΠΑΛ Σπάρτης και Εσπερινό ΕΠΑΛ Σπάρτης) μαζί με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Η δράση τέθηκε υπό την αιγίδα της ΔΔΕ Λακωνίας.

  • Από τις κοτσίδες των μαλλιών που προσφέρθηκαν θα κατασκευαστούν περούκες και θα δοθούν σε γυναίκες που τις έχουν ανάγκη

Παράλληλα, Ευχαριστήρια Επιστολή υπήρξε και από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Άλμα Ζωής»…

  • Η Ευχαριστήρια Επιστολή από την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Λακωνίας Οικονομίδης Αγάπιος, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Σπάρτης, Φραγκής Ιωάννης, 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ, Μπουτσικάρη Γεωργία, Εσπερινού ΕΠΑ.Λ, Χριστόπουλος Παναγιώτης, ο Τομεάρχης του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας Πετράκης Κωνσταντίνος, οι υπεύθυνοι καθηγητές των τμημάτων της Ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης, Μπούμπη - Γιανναροπούλου Χριστίνα, Νικολαϊδου Μαρία και οι μαθητές/τριες τους

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην φιλανθρωπική δράση που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά από τις Σχολικές μας Μονάδες, στο πρόγραμμα “Χάρισε Δύναμη” καθώς συγκεντρώθηκαν αρκετές κοτσίδες οι οποίες στάλθηκαν στο “Άλμα Ζωής” για την κατασκευή περουκών για γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Η Φιλανθρωπική Δράση θα επαναληφθεί

«Λάβαμε τα μαλλιά που κόψατε για να μας χαρίσετε και σας ευχαριστούμε πολύ!

Θέλουμε να ξέρετε πως χαρίζοντας τα μαλλιά σας, χαρίζετε δύναμη, ελπίδα, αισιοδοξία και χαρά σε γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Από την αρχή του προγράμματος “Χάρισε Δύναμη”, καταφέραμε να συλλέξουμε περισσότερες από 66.700 κοτσίδες και να χαρίσουμε περούκες σε περισσότερες από 770 γυναίκες που τις έχουν ανάγκη.

Αυτό μας έδωσε τη δύναμη και συνεχίζουμε για 7η χρονιά!

Πώς συμβάλλετε στο πρόγραμμα: Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το “Άλμα Ζωής” και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών.

Το “Άλμα Ζωής” με το αντίστοιχο αντίτιμο της αξίας των μαλλιών που αποστέλλει, επιδοτεί την αγορά περούκας για γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό - οικονομικά κριτήρια.

Όσο περισσότερες κοτσίδες μαζεύονται, τόσο περισσότερες γυναίκες θα μπορέσουν να πάρουν την περούκα τους δωρεάν και γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική η συμμετοχή σας.

Αν υπάρχει στην πόλη της Σπάρτης οποιαδήποτε γυναίκα που χρειάζεται περούκα λόγω χημειοθεραπείας και πληροί τα κριτήρια, παρακαλούμε να την παραπέμψετε στα τηλέφωνα του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” ώστε να επωφεληθεί από το πρόγραμμα.

  • Ηπείρου 11, 104 33 Αθήνα, Τηλ: 2104180006, 2108815444, Fax: 210 4180016, Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης: 210 8 253 253
  • e-mail: breastca@otenet.gr - www.almazois.gr - www.synexizw.gr

Πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων των κοινωνικών δυνάμεων, μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα στη μάχη κατά του καρκίνου και να συνεισφέρουμε στη βελτίωση ποιότητας ζωής των γυναικών που βρίσκονται στη δύσκολη φάση των θεραπειών.

Σε ευχαριστούμε πολύ & ευχόμαστε υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Να είστε πάντα καλά, να χαρίζετε δύναμη!

Φιλικά,

Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις