ΣΠΑΡΤΗ. Λύση στον ορίζοντα για την παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου Σπάρτης.

Εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις

Όπως γνωστοποιήθηκε, αρμοδίως «Η Δημοτική Αρχή σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους, βρήκε λύση και εξασφάλισε τις απαιτούμενες πιστώσεις για την παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων του Δήμου».

  • Στις 07:00 συνάντηση στο Αμαξοστάσιο του Δήμου….

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων Γεωργία Δεδεδήμου και ο αντιδήμαρχος Προστασίας - Καθαριότητας Θανάσης Καρλαύτης συναντήθηκαν σήμερα (28/7) στις 7:00 το πρωί στο Αμαξοστάσιο του Δήμου με τους εργαζόμενους και «…εξήγησαν τον τρόπο καταβολής των ποσών που τους αναλογούν».

  • Σύνταξη καταστάσεων δικαιούχων και επιβεβαίωση των απαιτούμενων δαπανών

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Παναγιώτη Τριτάκη «…για την σύνταξη των καταστάσεων των δικαιούχων και την επιβεβαίωση του απαιτούμενων δαπανών».

«…η πληρωμή των Μέσων Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων του Δήμου προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου».

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης, πως η Δημοτική Αρχή, παρά την μεγάλη οικονομική και ταμειακή στενότητα, καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να επιλύει κάθε πρόβλημα που ανακύπτει.

Στεκόμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τα δικαιώματά τους προκειμένου να έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, ώστε να μπορούν να φέρουν εις πέρας το τεράστιας δυσκολίας έργο που καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά.», η διαβεβαίωση από τη Δημοτική Αρχή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις