ΜΑΝΗ. Απόφαση για υπαγωγή ισάριθμης επένδυσης σε ξενοδοχείο στη Μάνη, στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων και ενίσχυση με επιχορηγήσεις, υπογράφηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Η έγκριση με την επιχορήγηση και η αντίστοιχη απόφαση είναι πρόσφατη και όχι των … προηγούμενων ετών ή αρκετών μηνών, όπως αναφέρει το money-tourism.gr.

Αναλυτικά:

Υπογράφηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «Castello Di Petra Hotel» με δ.τ. «Castello Di Petra IKE» (Υπό Σύσταση) στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε ́ Κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται στην «ίδρυση Ξενοδοχειακής Μονάδας Κατηγορίας 3*, δυναμικότητας 17 Δωματίων/74 κλινών» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), στη θέση Σολοτέρι, του Δήμου Ανατολικής Μάνης, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.543.225,76 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.356.097,84 ευρώ.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 1.298.103,81 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 4,50 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις