ΜΥΣΤΡΑΣ. Κι ο Μυστράς, στα καλύτερά του!

Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια απουσίας λόγω των περιοριστικών μέτρων covid, η Εμποροπανήγυρη του Μυστρά, θα ανοίξει τις πύλες της, «…για να υποδεχθεί θερμά τους χιλιάδες επισκέπτες» και πιστούς φίλους της που σταθερά πλημμυρίζουν κάθε εκατοστό της, - από 27 Αυγούστου και έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

  • Ιστορία

Η ιστορία της Εμποροπανήγυρης ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1950, οπότε «…λειτουργούσε ως ζωοπανήγυρη και διεξάγετο στη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου».

  • Οδηγός δράσης – Γουρουνοπούλα, λουκουμάδες, παιχνίδια και «μαλλί της γριάς»

Δεκάδες έμποροι και μικροπωλητές, συρρέουν στον Μυστρά, «…πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού των παραγωγών, των εμπόρων, του πολιτισμού και της παράδοσης, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες, να αγοράσουν τα προϊόντα τους, να γευτούν την παραδοσιακή γουρουνοπούλα, τους λουκουμάδες και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Καστροπολιτείας του Μυστρά».

  • What’ s new…

Όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στο notospress.gr, εφέτος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, μουσικές βραδιές και πολιτιστικά δρώμενα ως παράπλευρες εκδηλώσεις στο αγαπημένο Πανηγύρι του Μυστρά, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου,

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις