ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Η ποδηλασία βουνού στη Βαμβακού είναι μια μοναδική εμπειρία. Τρεις ποδηλατικές διαδρομές συνθέτουν ένα δίκτυο 25,5 km, διασχίζοντας τη δυτική πλευρά του Πάρνωνα, γύρω από το χωριό Βαμβακού, στη Λακωνία

Το φθινόπωρο στη Βαμβακού η φύση οργιάζει.

  • Ορεινή ποδηλασία και πεζοπορία στη Βαμβακού

Οι εναλλαγές του τοπίου μέσα στην ίδια διαδρομή μερικών χιλιομέτρων θα ενθουσιάσουν και τους περιπατητές και θα μετατρέψουν την πεζοπορία σε αξέχαστη εμπειρία.

Δύο πεζοπορικές διαδρομές συνθέτουν ένα δίκτυο μονοπατιών 20,5 km, κατασκευασμένo και σηματοδοτημένo σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών διαφορετικού επιπέδου περιπατητών.

  • Η μικρότερη διαδρομή στα μονοπάτια είναι 90' και η μεγαλύτερη 300'

Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν αγαπούν το περπάτημα ή το ποδήλατο, ζήστε με την οικογένειά σας ή την παρέα σας μία διαφορετική εκτός δρόμου περιηγητική εμπειρία στο βουνό. Ένα τετρακίνητο, πλήρως εξοπλισμένο όχημα και ένας έμπειρος οδηγός σας περιμένουν για μία απλή περιήγηση για μικρούς και μεγάλους μέσα στο δάσος, έως δύσκολες διαδρομές σε ανεξερεύνητα μονοπάτια όλες τις εποχές του χρόνου.

Σηματοδοτημένο δίκτυο μονοπατιών στη φύση

Κάθε Σαββατοκύριακο στη Βαμβακού είναι διαφορετικό. Ανακάλυψε τις ομορφιές του τόπου, ζήσε την αυθεντική φιλοξενία και απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις