ΣΠΑΡΤΗ. Να τα λέμε αυτά!

Με ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σπάρτης, Μαρία Χάντζου, ευχαριστεί θερμά τους ανταποκριτές ΕΛΓΑ - υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης - Αναστασία Δρίβα, Νικολέτα Πλαγάκη, Νίκο Παναγάκο και «…ιδιαιτέρως τον κ. Τσίντολα Θεόδωρο ο οποίος αντικατέστησε την προηγούμενη εβδομάδα στα καθήκοντά της, την ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ ΔΕ Πελλάνας κα Μαχαίρα Γιαννούλα λόγω ασθενείας» .

Όπως η ίδια η Γενική Γραμματέας περιέγραψε, «…διαπιστώνοντας ότι λόγω των ασφυκτικών ημερομηνιών υποβολής αιτήσεων αποζημίωσης για γεωργικές εκμεταλλεύσεις στη Δ.Ε Πελλάνας οι οποίες είχαν ζημιωθεί από πρόσφατη θεομηνία, αλλά και λόγω του πλήθους των ενδιαφερομένων υπήρξε συνωστισμός στους χώρους του Δημαρχείου», ζήτησε «από τους προαναφερθέντες υπαλλήλους να συνδράμουν τον κ. Τσίντολα προκειμένου οι συνδημότες μας να εξυπηρετηθούν γρήγορα και έγκαιρα».

  • Άψογη ανταπόκριση των … ανταποκριτών!

«…Οι υπάλληλοι του Δήμου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα με προθυμία , δημοσιοϋπαλληλική ευθύνη και ικανότητα, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί έγκαιρα και χωρίς προβλήματα η υποβολή των αιτήσεων και να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία των πολιτών», υπογράμμισε η Γενική Γραμματέας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις