ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Μετά από 32 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας, αποστρατεύτηκε, με το βαθμό του Αντιστράτηγου, ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κολυβήρας.

  • Μόνο ευχαριστίες

Ο ίδιος, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, μόνο ευχαριστίες είχε να απευθύνει προς «… όλους τους συναδέλφους, …, για την άριστη συνεργασία», την «…ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, τις Αρχές και τα στελέχη των εμπλεκόμενων φορέων, για την άψογη συνεργασία, αλλά και τα Μ.Μ.Ε….».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη των Εθελοντικών Ομάδων.

Ο απόστρατος πλέον αξιωματικός ευχαρίστησε την οικογένειά του, «…για την κατανόηση που επέδειξε και την αμέριστη συμπαράσταση που μου παρείχε», ενώ στον νέο Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Πελοποννήσου, ευχήθηκε υγεία και δύναμη…:

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Μετά από τριάντα δύο χρόνια υπηρεσίας, γεμάτος ζωντανές αναμνήσεις αλλά και υπέροχες εμπειρίες, αποχωρώ σήμερα από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατά την αποστρατεία μου, αισθάνομαι πρώτα από όλα, την ειλικρινή ανάγκη, να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, με τους οποίους υπηρέτησα όλο αυτό το διάστημα, για την άριστη συνεργασία, την συλλογική προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα, για την αντιμετώπιση των συμβάντων. Είμαι βέβαιος, πως θα συνεχίσετε με το ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση, να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, για την προστασία, της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Ευχαριστώ την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, που μου εμπιστεύθηκε σημαντικές θέσεις όλο αυτό το διάστημα, με τελευταίο σταθμό τη διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία υπηρέτησα για τρία χρόνια, με γνώμονα τα ιδανικά και την αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος, τη δικαιοσύνη, το υπηρεσιακό συμφέρον αλλά και τον σεβασμό στον πυροσβέστη.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τα στελέχη των εμπλεκόμενων φορέων, για την άψογη συνεργασία, αλλά και τα Μ.Μ.Ε. για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάδειξη του πυροσβεστικού έργου.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τα μέλη των Εθελοντικών Ομάδων, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και στο φυσικό περιβάλλον.

Στον νέο Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Πελοποννήσου, εύχομαι υγεία, δύναμη, τύχη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, για την κατανόηση που επέδειξε και την αμέριστη συμπαράσταση που μου παρείχε, σε όλη μου τη σταδιοδρομία καθώς και όσους στάθηκαν δίπλα, μου στις δύσκολες περιστάσεις της επαγγελματικής μου πορείας.

Εύχομαι σε όλους υγεία και κάθε καλό σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αθανάσιος Αλ. Κολυβήρας - Αντιστράτηγος ε.α.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις