ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Με χιλιάδες επισκέπτες τα Καλάβρυτα για το τριήμερο και στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων το αδιαχώρητο. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το τριήμερο, έκαναν πολλούς να εκδράμουν στα Καλάβρυτα και να απολαύσουν όλα όσο προσφέρουν τα Καλάβρυτα.

100% Πληρότητα στα Καλάβρυτα

«Οι πληρότητες φθάνουν το 100% στην περιοχή μας, ξεκινώντας από αύριο Παρασκευή μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα» επισημαίνει στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς. «Για να βρει κάποιος επισκέπτης τώρα κατάλυμα ή ξενοδοχείο στην περιοχή είναι δύσκολο και αν βρεθεί κάποιο θα είναι από ακύρωση της τελευταίας στιγμής» συμπληρώνει.

Δείτε φωτογραφίες του kalavrytanews.com:

Εκδηλώσεις σε Δάφνη και Κλειτορία

Στις Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας και Παΐων, το επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων για τον Δήμο Καλαβρύτων, με τις καθιερωμένες παρελάσεις στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου σε Κλειτορία και Δάφνη αντίστοιχα, υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων. Όπως κάθε χρόνο, στο σύνολο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο Δήμο Καλαβρύτων κατά την περίοδο της Αποκριάς κυριαρχούν το κέφι, η σάτιρα, η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, οι ευφάνταστες μεταμφιέσεις και καρναβαλικές κατασκευές αλλά και ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που συμμετέχουν στα καρναβαλικά δρώμενα και στους χορούς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις