ΠΑΤΡΑ. Επίθεση σε βάρος ομοφυλόφιλου φοιτητή στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας καταγγέλλουν οργανώσεις.

Όπως επισημαίνουν ο φοιτητής ξυλοκοπήθηκε με γροθιές και κλωτσιές, ενώ τον περιέλουσαν με μπογιές. Το περιστατικό συνέβη στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη φοιτητική κοινότητα.

Μάλιστα γυναίκες – μέλη συλλογικότητας στο Πανεπιστήμιο ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πολιτεία" όχι μόνο τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά του έριξαν και μπογιές σε διάφορα
σημεία του σώματός του. Ο νεαρός σφάδαζε από τους πόνους και τελικά οι «νταήδες» τον εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν τρέχοντας!

Μπούρας: Εντολή να ενταθεί ο έλεγχος στο πανεπιστήμιο

«Ο φοιτητής ουδέποτε συνομίλησε μαζί μου. Ενημερώθηκα πριν δύο εβδομάδες για το συγκεκριμένο θέμα από τον Προέδρο του Τμήματος και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

Ο φοιτητής αρνήθηκε να με δει παρότι του μετέφερα μέσω Προέδρου τη διάθεσή μου να κινηθώ και δικαστικά και πειθαρχικά σε περίπτωση που επρόκειτο για φοιτητές. Δεν ανταποκρίθηκε. Έδωσα εντολή στις υπηρεσίες φύλαξης να εντείνουν τον έλεγχο στους χώρους του Πανεπιστημίου» δήλωσε στο thebest.gr ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις