ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχθηκε η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη την νέα δυναμική συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ του κλάδου της φιλοξενίας και του τομέα της υγείας, που έρχεται να θέσει νέους όρους στη διαμονή, μέσω της σύνθεσης νέων μοναδικών βιωματικών εμπειριών για τον ταξιδιώτη, ανάγοντας παράλληλα την φιλοξενία σε ένα προϊόν πολύ υψηλής σχέσης ποιότητας - τιμής.

Στην ειδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στο Υπουργείο Τουρισμού, παρευρέθηκαν πέραν της υφυπουργού τουρισμού , ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Δρ. Κων/νος Μαρινάκος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών - Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος ΠΔΕ με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Άννα Μαστοράκου, ο εμπορικός διευθυντής και υπεύθυνος επιχειρηματικής ανάπτυξης της WELMED Αντώνης Γιακουμής και ο επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης συνεργασιών υπηρεσιών υγείας της WELMED Δρ. Γιώργος Ράπτης.

Ένα σύνολο ιατρικών παροχών υψηλού επιπέδου συναντά την ελληνική φιλοξενία επαναπροσδιορίζοντας την ποιότητα του ξενοδοχειακού προϊόντος. Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου πρωτοπόρος και καινοτόμος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών φιλοξενίας και τουρισμού, σε συνεργασία με παράγοντες από το κλάδο της υγείας και άλλων συμπληρωματικών υπηρεσιών, αναπτύσσει μια νέα δυναμική πρόταση για την αγορά, με απώτερο στόχο την δημιουργία σημαντικού οφέλους για ταξιδιώτες και επιχειρηματίες του τουρισμού, ανταποκρινόμενος πλήρως στις νέες καταναλωτικές συνήθειες των ταξιδιωτών, προφέροντας παράλληλα εμπειρίες, ασφαλείς υγειονομικά, αυθεντικές που αντιπροσωπεύουν σημαντική προστιθέμενη άξια για αυτόν και την οικογένεια του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις