ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας, περιφερειάρχης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του καθήκοντος στην Καλαμάτα.

Ο Παναγιώτης Νίκας προλαμβάνει καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού:

  • Δηλώνει υποψήφιος μετά την προεκλογική περίοδο ώστε να μην είναι η αιτία για διασπάσεις και παρεξηγήσεις.
  • Δηλώνει υποψηφιότητα προφανώς με τη ΝΔ πριν βγουν τα εκλογικά αποτελέσματα για να μην θεωρηθεί ότι περίμενε είτε εκ τους ασφαλούς είτε για να αξιοποιήσει όποιο εκλογικό αποτέλεσμα προς όφελός του.
  • Αποφασίζει να κατέλθει και πάλι έχοντας συνεννοηθεί και συμφωνήσει προηγουμένως με τους συνεργάτες του.
  • Θα πολιτευθεί έχοντας τη ματιά στραμμένη πάντα στον ευρύτερο ιδεολογικοπολιτικό χώρο όπως αρμόζει σε ένα αυτοδιοικητικό.
  • Τις επόμενες 150 μέρες θα πει περισσότερα και στον σωστό χρόνο θα παρουσιάσει και το συνδυασμό του.
  • Κυριότερο απ όλα η αναφορά του στην δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι εν ενεργεία Περιφερειάρχες έχουν δικαίωμα να είναι και πάλι υποψήφιοι.

Ο Παναγιώτης Νίκας έρχεται, με την δήλωσή του αυτή να διασκεδάσει όσα έχουν ακουστεί για πιθανή υποψηφιότητα του Κώστα Βλάσση, υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ και να δρομολογήσει εξελίξεις αφού πλέον οι δύο ισχυροί μονομάχοι θα είναι οι κ.κ. Τατούλης και Νίκας. Ωστόσο δεν κρύβει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα επηρεάσει καταστάσεις.

Την ίδια στιγμή δίνει και την κατεύθυνση στους στενούς συνεργάτες του όπως είναι οι αντιπεριφερειάρχες ότι θα πρέπει να στοιχηθούν στην μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν έχει επέλθει συμφωνία Σαμαρά – Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι κάτι που θα αποκρυσταλλωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε την δήλωσή του:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις