ΛΑΚΩΝΙΑ. Η σημερινή δήλωση του Παναγιώτη Νίκα ότι σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του και στη βάση της πρωθυπουργικής γραμμής θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οδηγεί κάθε αντιπεριφερειάρχη, όπως ο Θεόδωρος Βερούτης, στον ηθικό πολιτικό μονόδρομο στήριξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη της ΝΔ.

Τα σενάρια περί καθόδου του Θεόδωρου Βερούτη στις δημοτικές εκλογές και στον δήμο Σπάρτης είχαν την όποια τύχη όσο ο Παναγιώτης Νίκας δεν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Το έκανε και μάλιστα σε καίριο χρόνο, μετά την προεκλογική περίοδο, πριν το αποτέλεσμα των εκλογών και 150 μέρες πριν από τις Περιφερειακές Εκλογές.

Η στρατηγική του Παναγιώτη Νίκα έναντι του Πέτρου Τατούλη αλλά και της λοιπής αντιπολίτευσης θα έχει να κάνει με προβολή του έργου ανά περιφερειακή ενότητα αλλά και με την ενεργοποίηση κάθε αξιωματούχου, όπως ένας αντιπεριφερειάρχης, που έχει σταθεί εξ αντικειμένου, κοντά στα έργα, πάνω από τα προβλήματα και δίπλα στους πολίτες.

Συνεπώς οι διαδόσεις και η σεναριολογία για κάθοδο του Θεόδωρου Βερούτη στον δήμο Σπάρτης, από σήμερα 21 Μαίου 2023 ώρα 12 το μεσημέρι, μόνον κακό κάνουν τόσο στον Παναγιώτη Νίκα όσο και στον ίδιο τον Θεόδωρο Βερούτη. Ο λάκωνας αντιπεριφερειάρχης είναι πλέον υποχρεωμένος να συντονίσει ακόμα καλύτερα τα έργα στην Λακωνία, να κωδικοποιήσει την επικοινωνία και τον δημόσιο λόγο του και να συνταχθεί ανοικτά και καθαρά στην προσπάθεια που ήδη ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση σχετικά με τη σχέση των δύο ανδρών, ούτε ο χρόνος ούτε και ο χώρος θα χωρά αντιθέσεις, αψιμαχίες, πικρίες και αναμετρήσεις αφού και οι δύο θα μετρούν μόνον απώλειες. Αυτό βέβαια δεν αφορά σήμερα μόνον τον Θεόδωρο Βερούτη αλλά κάθε αντιπεριφερειάρχη του Π. Νίκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις