ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Με τις Πανελλαδικές εξετάσεις να βρίσκονται προ των πυλών, μια εκδήλωση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης, με τίτλο «Διαχείριση του άγχους την κρίσιμη περίοδο των εξετάσεων» θα λάβει χώρα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στην Ελαφόνησο.

Την διοργάνωση και την υλοποίηση της δράσης αναλαμβάνουν, τα επιστημονικά στελέχη της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με τα επιστημονικά στελέχη του Τμήματος Κατ΄οίκον Νοσηλείας Λακωνίας της Κ.Μ.Ψ.Υ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, «αναγνωρίζοντας το μεγάλο φόρτο εργασίας των μαθητών καθώς και ολόκληρης της οικογένειας, που η κρίσιμη περίοδος των εξετάσεων επιφέρει, στηρίζοντας παράλληλα τον αγώνα τους».

Σκοπός της δράσης αυτής, είναι «η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, των μαθητών, των γονέων αλλά του άμεσου υποστηρικτικού περιβάλλοντος τους αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας, επί του ευαίσθητου ζητήματος του άγχους και της υιοθέτησης μεθόδων διαχείρισης της αγχώδους αυτής κατάστασης, από τους ίδιους τους μαθητές εξατομικευμένα καθώς και από τους γονείς τους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις