ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά - ManTech», των Τμημάτων, Ψηφιακών Συστημάτων, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοίνωσε την υπερκάλυψη των μεταπτυχιακών θέσεων.

Συγκεκριμένα: «Το ΔΠΜΣ «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά - ManTech» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, υπερκαλύφθηκαν όλες οι ορισμένες θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, με διπλάσιο αριθμό αιτήσεων.

Το Πρόγραμμα αποτελεί σύμπραξη των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

  • Ψηφιακών Συστημάτων,
  • Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,
  • Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας,
  • Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών.

Οι σπουδές παρουσιάζουν μοναδικό ερευνητικό ενδιαφέρον και οδηγούν στο αντίστοιχο Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) το οποίο αφορά στη διαχείριση, στη χρήση και στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην Πολιτιστική Κληρονομιά (ΦΕΚ αρ. 226/13/7.12.2022 (Β΄830)). Το νέο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών θα φιλοξενηθεί από τον Οκτώβριο του 2023 στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.) στον Μυστρά για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις