ΣΠΑΡΤΗ. Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί, για τα μέλη του, ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή της Ζήρειας (Σημείο 2375μ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση με ΙΧ από το Σάββατο, διανυκτέρευση στο καταφύγιο Β και ανάβαση στην κορυφή την επόμενη μέρα.

  • Ώρες πορείας: 6
  • Β.Δ.: 2 (μέτρια)

Η πορεία εντάσσεται στο υπέροχο τοπίο της περιοχής και προσφέρει εκπληκτική θέα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες εδώ: https://hikingexperience.gr/ziria-summer-ascent/

Απαραίτητα για τη συμμετοχή, η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή και το υψόμετρο ατομικός εξοπλισμός (σακίδιο, άρβυλα, αντιανεμικό, αδιάβροχο μπουφάν, καπέλο, μπατόν, ατομικό φαρμακείο, νερό τουλάχιστον 1,5 λίτρο, αντιηλιακό, σνακ).

Αναχώρηση στις 5μμ το Σάββατο 21/10 από το Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης για μετάβαση με ΙΧ στο Καταφύγιο Β. Η ανάβαση ξεκινά την Κυριακή το πρωί στις 8.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 20/10 στους συντονιστές της εξόρμησης, Γιάννη Μεντή (τηλ.6947538297) και Κώστα Λαγανά (τηλ. 6974098419).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις