ΠΥΛΟΣ. Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 υπογράφηκε η σύμβαση παρουσία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μεταξύ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θανάση Γιάνναρη και την ανάδοχη εταιρία «ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ- ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑΣ Ο.Ε.» και Δ.Τ.: “4Engineering-Elements”, για το έργο «Ανέγερση κτηρίου Ειρηνοδικείου Πύλου» με προϋπολογισμό 1.077.000€ και έκπτωση 17,51%.

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” και από τον Δήμο Πύλου-Νέστορος και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.), ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης με έγκριση πίστωσης και επιχορήγηση στις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.». Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε ακόμα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Πρόεδρος του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. κ. Πάνος Αλεξανδρής.

Το νέο Ειρηνοδικείο Πύλου, ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της Πύλου, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτήριο εξαιρετικής σημασίας για την πόλη με το οποίο θα ενισχυθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις