ΣΚΑΛΑ. Την Παρασκευή 23/07, η ΚΝΕ προσκαλεί στη προφεστιβαλική εκδήλωση, που θα διεξαχθεί στη Σκάλα Λακωνίας στο χώρο Γυμνασίου - Λυκείου. Η ΚΝΕ σημειώνει:

«Μπορεί να περάσαμε ένα χρόνο μακριά από τα σχολεία και τις σχολές μας, μακριά από φίλους και συμφοιτητές, με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με πλατφόρμες να κολλάνε και να πέφτουν, με ελλιπές εκπαιδευτικό προσωπικό και τη κυβέρνηση να προσπαθεί να περάσει τα εγκληματικά νομοσχέδια για την παιδεία, όμως δε σκύψαμε ποτέ το κεφάλι! Αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε για το δικαίωμά μας στην παιδεία! Είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και είμαστε έτοιμοι να τον αλλάξουμε!

Έτσι, για ακόμα μια χρονιά, η οργάνωση της ΚΝΕ Λακωνίας δίνει ραντεβού στο φεστιβάλ της Σκάλας, με το σύνθημα του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: "Μη σταματάς! Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς! Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό".»

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

- Τουρνουά μπάσκετ 3x3 στις (έναρξη στις 18:30) και βράβευση της νικήτριας ομάδας.

- Ομιλία του Τριαντάφυλλου Ζάβαλη, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Λακωνίας, με θέμα «Ενέργεια και Πράσινη Ανάπτυξη».

- Συναυλία από τους τοπικούς μουσικούς.

Στο χώρο θα υπάρχει μπαρ και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις