ΛΑΚΩΝΙΑ. Όχι βέβαια γιατί ο τόπος έχει πάρει ότι του αναλογεί σε έργα και πόρους. Τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στα πρόσωπα των δύο βουλευτών της ΝΔ από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι μεταβολές στον εκλογικό χάρτη και όπως φαίνεται η Λακωνία δεν χάνει έδρα στη Βουλή. Διατηρώντας τις 3 έδρες της θεωρείται ασφαλής η θέση των δύο βουλευτών της ΝΔ (Δαβάκη και Κρητικού) στο Κοινοβούλιο κι έτσι μπορούν να χαλαρώσουν τα πολιτικά τους γραφεία.

Βέβαια έχει κάποια σημασία το γεγονός ότι σε έναν Νομό με δεξιά και συντηρητική αντίληψη φαίνεται να μεσουρανεί ο βουλευτής της αριστεράς Σταύρος Αραχωβίτης όπως επίσης σημασία έχουν και τα συμπληρωματικά πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ (3 ακόμα υποψήφιοι τα δύο υποχρεωτικά γυναίκες). Γιατί η αξία των πολιτικών προσώπων δεν τεκμαίρεται μόνον από την εκλογή τους αλλά και από την ποιότητα του ψηφοδελτίου στο οποίο συμμετέχουν και διακρίνονται.

Ας ευχηθούν οι Λάκωνες να έρθει και η στιγμή που τα χαμόγελα των δύο βουλευτών της ΝΔ θα είναι πλατύτερα όταν ο τόπος θα απολαύσει και αυτά που δικαιούται, έχει ανάγκη και αξίζει, σε υποδομές, ανάπτυξη και προοπτικές…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις