ΑΣΤΡΟΣ. Η κυριολεκτικά απέραντη εκπληκτική παραλία, που θα απολαύσετε στο επονομαζόμενο "Παράλιο", τα γραφικά σοκάκια που σφύζουν από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες, τα απομεινάρια μιας πραγματικά ασύλληπτης Βίλας - Παλάτι του γνωστού ευεργέτη της αρχαιότητας Ηρώδη Αττικού, που έχει χαρίσει και στην πόλη της Αθήνας το διάσημο σε όλους Ηρώδειο και που αποτελεί τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Κυνουρίας και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία των Ρωμαϊκών αυτοκρατορικών χρόνων σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ έχει χαρακτηρισθεί το λαμπρότερο έργο εκείνης της εποχής στην Ελλάδα.

Τέλος το πιο αν όχι όμορφο αλλά σίγουρα περίεργο γεφύρι (μέρος του υδραγωγείου που είχε κατασκευαστεί για την υδροδότηση του παλατιού) της Ελλάδας, που βρίσκεται κοντά στο πρώην παλάτι, καθώς και ακόμα πολλές ομορφιές στην ευρύτερη περιοχή συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό απόλυτης ελληνικής ομορφιάς.

Μη διστάζετε στιγμή. Σε δύο λεπτά και κάτι πήρατε απλά μια μικρή γεύση από το "Άστρο της Πελοποννήσου" για περισσότερα οργανώστε το ταχύτερο δυνατό την επίσκεψή σας σε αυτό και σας υποσχόμαστε πως θα σας μείνει αξέχαστη.

Video: Up Stories

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις