ΛΑΚΩΝΙΑ. Τον δικό του αγώνα για να βγει νικητής από την αναμέτρηση με τον κορονοϊό δίνει ο Λεωνίδας Γηργοράκος. Πρώην βουλευτής Λακωνίας και υπουργός, ιατρός Πνευμονολόγος, καθηγητής Εντατικολογίας.

Εισήχθη το πρωί της Πέμπτης (17/12) στο «Σωτηρία», μια από τις κλινικές κορονοϊού. Οι γιατροί χαρακτήρισαν την κατάσταση του καλή, ωστόσο έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, φοβούμενοι τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός, δεδομένου ότι ο κ Γρηγοράκος έχει βεβαρημένο καρδιακό ιστορικό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής και διευθυντής της κλινικής, Κωνσταντίνος Συρίγος, «η κατάσταση του ασθενούς δεν εμπνέει ανησυχία, θα την χαρακτήριζα καλή».

Με το νοσοκομείο Σωτηρία επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης και η Φώφη Γεννηματά. «Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον Λεωνίδα Γρηγοράκο», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. Αργά το βράδυ με την κυρία Γεννηματά επικοινώνησε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να την ενημερώσει για την πορεία της υγείας του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε πως κλέβει τους αρτοποιούς κύκλωμα απατεώνων. Θύμα και στο Γύθειο!

Όλες οι λεπτομέρειες για την πληρωμή των δικαιούχων των 30€/στρέμμα στο ελαιόλαδο

Η Σπαρτιάτισσα αριστούχος της ν. Αυστραλίας δίνει παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους!

Υπέρμαχος του εμβολιασμού για τον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας (video)