ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. H δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου εκφράζει δημόσιες ευχαριστίες και ταυτόχρονα συγχαρητήρια προς το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας το οποίο γνώρισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στη κλινική covid-19.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας κα. Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση για το ήθος και την ευαισθησία που επέδειξε κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου στη κλινική covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Τον Δ/ντή της κλινικής covid-19 κο. Γραμματικόπουλο Νικόλαο και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ιατρική περίθαλψη, την φροντίδα, την επαγρύπνηση, την κατανόηση και προπάντων την ανθρωπιά που επέδειξαν κατά τις ημέρες νοσηλείας μου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανωτέρω φροντίζουν τους ασθενείς, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες για όλους μας συνθήκες.

Τέτοιοι επιστήμονες και άνθρωποι τιμούν και προβάλλουν την Ελλάδα σαν λαμπρό παράδειγμα, ιδιαίτερα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως Έθνος.

Τέλος απευθυνόμενη προς όλους, θα ήθελα να τους παρακαλέσω να σπεύσουν να εμβολιαστούν μιας και ο εμβολιασμός αποτελεί το μόνο όπλο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις