Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς και οι δύο γονείς του είναι θετικοί στον κορονοϊό και μάλιστα νοσηλεύονται. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε στο Mega για να μιλήσει για τον καιρό ωστόσο όταν ρωτήθηκε για τους γονείς του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς, μη μπορώντας να συνεχίσει. «Είναι δύσκολο, δεν μπορώ να μιλήσω» ανέφερε.

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια που μπορεί και μετά από 10 ημέρες να σε στείλει στο νοσοκομείο. Η μητέρα μου πήγαινε καλά, αλλά μετά την 12η μέρα της έκανε ισχυρή πνευμονία. Ο πατέρας μου δόξα τω Θεώ είναι καλύτερα. Πιστεύω θα πάνε καλά», πρόσθεσε ενώ συμπλήρωσε: «Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις».

Ο πατέρας του κ. Καλλιάνου έχει κάνει την τρίτη δόση κι αν και νοσηλεύεται, τα πάει πολύ καλύτερα από τη μητέρα του κ. Καλλιάνου που είναι εμβολιασμένη με δύο δόσεις. «Είχε δύσπνοια και ο κορεσμός του οξυγόνου έπεφτε», είπε για τη μητέρα του. «Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Να μην ξέρεις τι γίνεται και να χτυπάει το τηλέφωνο και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει», ανέφερε φανερά συγκινημένος μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις