ΜΟΛΑΟΙ. Το notospess.gr συχνά θίγει ζητήματα για τη δημόσια Υγεία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον πολίτη. Στη Λακωνία μια μεγάλη γεωγραφική έκταση καλύπτεται υγειονομικά από το Νοσοκομείο Μολάων. Οι μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, η διαχρονική υποστελέχωση του Νοσοκομείου αλλά και η, κατά καιρούς, απαξίωση του, το καθιστούν, πολύ συχνά, σημείο συζήτησης, αμφισβήτησης, τριβής αλλά και προβληματισμού.

Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων εδώ και 24 μήνες είναι ο Κώστας Κορωνιός. Ο νέος διοικητής, σε ένα απολογισμό διετίας, δέχθηκε να περιγράψει στο notospress.gr τις επιτυχίες, τις επισημάνσεις και τις διεκδικήσεις της διοίκησης και του προσωπικού του Νοσοκομείου Μολάων.

Αναφέρεται στην εγκατάσταση και λειτουργία αξονικού τομογράφου που θα δώσει διέξοδο σε πλήθος αναγκών της ευρύτερης περιοχής και bonus στη Μονάδα. Στην προκήρυξη όλων των κενών θέσεων και στη στελέχωση του Νοσοκομείου με σημαντικό αριθμό προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Στην πλήρη ανακαίνιση πτέρυγας θαλάμων του Νοσοκομείου. Στη καλή λειτουργία της Μονάδας Νεφρού. Στην εφαρμογή προγραμμάτων Τηλεϊατρικής και Εμβολιασμού που απέφεραν στο Νοσοκομείο των Μολάων σημαντικές διακρίσεις. Επίσης σημειώνει ότι η αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Υγείας και η κατεύθυνση προς αυτό τον βαθμό των πολιτών είναι αναγκαία για την αποφόρτιση της Δευτεροβάθμιας Υγείας.

Στόχος του Νοσοκομείου είναι, το καλό κλίμα συνεργασίας του προσωπικού και η ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κόσμου στο Φορέα Υγείας να αποτελεί την εγγύηση για την εδραίωσή και εξέλιξή του σε μια μονάδα υγείας που θα σηματοδοτεί διαρκώς την πρόοδο και την ανάπτυξη τόσο του αντικειμένου που υπηρετεί όσο και της κοινωνίας και του τόπου που εξυπηρετεί.

Με σύγχρονο αξονικό τομογράφο, ανακαινισμένους θαλάμους και την εμπιστοσύνη των πολιτών το Νοσοκομείο Μολάων Λακωνίας περνάει σε μια νέα εποχή, σύμφωνα με τον διοικητή του κ. Κορωνιό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις