ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στις 3.769 έφτασαν οι νέες διαγνώσεις κορονοϊού, με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 9 θάνατοι συμπολιτών μας.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 2/6, ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στους 7 Νομούς της Πελοποννήσου σήμερα είναι 239.

Αναλυτικά:

- 26 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας

- 13 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας

- 88 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

- 20 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

- 35 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

- 22 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας

- 35 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια επιδημιολογική μελέτη του ΕΟΔΥ

Long COVID-19: Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τα συμπτώματα, κερδίζουμε τη μάχη για την υγεία

Ένα ακόμα σημαντικό στοίχημα που καλείται να κερδίσει η ιατρική κοινότητα όσον αφορά στον COVID-19, αποτελεί η αντιμετώπιση τα επίμονων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό ασθενών μετά την νόσηση και ανάρρωση από τον ιό. Με τον όρο «Long COVID-19», περιγράφεται η επίμονη παραμονή συμπτωμάτων που ακολουθούν την οξεία λοίμωξη από τον ιό και παρατηρούνται ακόμα και σε περιπτώσεις ήπιας αρχικής νόσησης.

Στόχος της αποκατάστασης: να μην παραμείνουν οι επιπτώσεις δια βίου!

Οι επιπτώσεις της νόσου παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία και αφορούν σε όλα τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού, καθιστώντας απαραίτητη την αντιμετώπιση τους μέσα από μια ολιστική διεπιστημονική προσέγγιση που θα στοχεύει στην πλήρη ανάρρωση σε ψυχοσωματικό επίπεδο και την ανάκτηση της υγείας και της ευεξίας του πάσχοντος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις