ΛΑΚΩΝΙΑ. Την διοργάνωση του 21ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου στη Λακωνία το ερχόμενο έτος προανήγγειλε μέσα από ανακοίνωσή του το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας. Με αφορμή την ολοκλήρωση του 20ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, η Πρόεδρος του συλλόγου, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, καθώς και τα μέλη του ΔΣ δήλωσαν τα εξής:

«Μετά το πέρας των εργασιών του 20ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αργολίδας στο Ναύπλιο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον επιστημονικά καταξιωμένο αυτό θεσμό την επόμενη χρονιά στη Λακωνία.

Ως Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας θα έχουμε την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης με συνδιοργανωτές όπως και φέτος όλους τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ένα άρτιο επιστημονικά Συνέδριο που θα συμβάλλει στην πρόοδο του κλάδου μας, την περαιτέρω κατάρτιση των μελών μας και τοιουτοτρόπως στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις