ΚΑΣΤΟΡΙ. Ολοκληρώθηκε, με απόλυτη επιτυχία, η προγραμματισμένη 44η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Καστορείου.

  • Γιορτή της Ανθρωπιάς και της Αγάπης

Σε αυτή τη «γιορτή της Ανθρωπιάς και της Αγάπης» , όπως περιγράφηκε, έδωσαν για μια ακόμη φορά το «παρών», «… οι τακτικοί αιμοδότες της περιοχής μας, οικονομικοί μετανάστες, επισκέπτες και φιλοξενούμενοι, με ευαισθησία για τον συνάνθρωπο και την πεποίθηση ότι,

“Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας”»

  • Πολλές ευχαριστίες

«…Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στην Κινητή Ομάδα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, στην Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καστορείου κ. Σταθούλα Αραχωβίτη που είναι πάντα παρούσα σε αυτό το προσκλητήριο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς στη νοσηλεύτρια κ. Καντούλα Οικονομάκη, στο Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας .Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης με την Πρόεδρο κ. Έλενα Δημητρακοπούλου για την παραχώρηση της Αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Παναγιώτα Μπακή, και στα ΜΜΕ του Νομού μας και όχι μόνο που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια με προθυμία και ευαισθησία», απεύθυνε ο Μπάμπης Μπασκουρέλος, υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος Καστορείου,

  • Εγκατάσταση σε δημόσιο χώρο φορητού απινιδωτή

Προσθέτοντας:

«..Θα θέλαμε να αναφέρουμε και μια σημαντική πρωτοβουλία:

Τη μέρα διεξαγωγής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, έγινε η εγκατάσταση σε δημόσιο χώρο του φορητού απινιδωτή –δωρεά της συμπατριώτισσας κ. Ελένης Κάτσιου, σαν αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Κ.Υ. Καστορείου.

Η Διευθύντρια κ. Αραχωβίτη παρέδωσε τα Πιστοποιητικά Επάρκειας σε 13 συμπολίτες και συμπολίτισσες που εκπαιδεύτηκαν από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης στη χρήση του απινιδωτή και την Άσκηση Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης- ΚΑΡΠΑ.

Όλοι –ες μαζί μπορούμε..»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις