ΛΑΚΩΝΙΑ. Πόσο και πως επηρεάζει η καραντίνα και το lockdown την συμπεριφορά των παιδιών. Η οικογένεια αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες καταστάσεις από τον περιορισμό λόγω της πανδημίας; Η αποχή από το σχολείο αλλά και η τηλεκπαίδευση έχουν συνέπειες και αποτελέσματα; Τι πρέπει να προσέχουμε και γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε την σημερινή εμπειρία να στιγματίσει τη ζωή μας;

Τα Κέντρα Eιδικών Θεραπειών «Νόησις», σε Σπάρτη και Γύθειο, υποδέχθηκαν την Γιώτα Βαρελλά, για μια πρώτη προσέγγιση της νέας πραγματικότητας που βιώνουν σχεδόν όλες οι οικογένειες και η οποία δεν είναι η καλύτερη περίοδος για παιδιά και νέους, το αντίθετο μάλιστα, είναι μια σκληρή δοκιμασία.

Η διευθύντρια των Θεραπευτικών Κέντρων «Νόησις», λογοθεραπεύτρια υπ. Δρ. ΠαΠελ Νικολέτα Παπαδοπούλου και η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Νίκη Τσιμπίδη συζητούν και προτείνουν. Σε κάθε πρόβλημα και σε κάθε κατάσταση που διαμορφώνεται υπάρχει ο τρόπος, η πρόταση και η λύση για να μην επηρεάσουν καταλυτικά τη ζωή μας. Γιατί τελικά από το lockdown υπάρχουν επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των παιδών.

Για κάθε ενδιαφερόμενο τα Κέντρα «Νόησις» απαντούν και λειτουργούν κατόπιν συνεννόησης στη Σπάρτη Αρχιδάμου 95 και στο Γύθειο Ορέστου και Μικράς Ασίας.

www.kentronoisis.gr / τηλ. 27310 20793 / Κιν. 6979994061 / info@kentronoisis.gr