ΛΑΚΩΝΙΑ. Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 40χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι έπνιξε την 36χρονη γυναίκα του, στη Λακωνία, τη Δευτέρα (6/12). Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ρωτάει συνεχώς για τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο στον Βλαχιώτη Λακωνίας. Ο δράστης πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι, θα περάσει την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Σπάρτης, την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε τη γυναίκα του, «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια σύμφωνα με πληροφορίες. Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι δύο γιοι του ζευγαριού, ηλικίας 8 και 10 ετών. Τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται από τον αδελφό του θύματος, δε γνωρίζουν ακόμη ότι η μητέρα τους είναι νεκρή ενώ παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις