ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθησαν, το βράδυ της Τρίτης 14/12, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 2 αλλοδαποί ηλικίας 22 και 29 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Έλεγχος σε όχημα

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι 2 αλλοδαποί, όπου βρέθηκαν να κατέχουν ποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), συνολικού βάρους 11,85 και 6 γραμμαρίων, αντίστοιχα, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής προανάκρισης, ακολούθησε έρευνα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας) συνολικού βάρους 141,15 γραμμαρίων,
  • ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 107,9 γραμμαρίων,
  • ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 41,8 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν

Τέλος, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 890 €, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα και το όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Στον Εισαγγελέα, ολοταχώς

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις