Για 4 άτομα. Προετοιμασία 10 λεπτά. Ψήσιμο 25 λεπτά

Υλικά

½ κιλό λουκάνικα «Τσικάκης - Γιαννόπουλος»

4 πιπεριές πράσινες μακρόστενες (κέρατα)

4 πιπεριές Φλωρίνης

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 κουταλιές ελαιόλαδο

½ φλιτζάνι κρασί λευκό

3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο

300 γρ. χαλούμι

Αλάτι

Πιπέρι

Παρακευή

Κόβετε τα λουκάνικα «Τσικάκης – Γιαννόπουλος» σε φέτες. Πλένετε τις πιπεριές, αφαιρείτε τους σπόρους, τις κόβετε σε λωρίδες και τις στραγγίζετε.

Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτετε τις πιπεριές. Ανακατεύετε και τα σοτάρετε, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε το λουκάνικο και ανακατεύετε για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά.

Προσθέτετε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά και να μείνουν με λίγη σάλτσα.

Ρίχνετε το μαϊντανό, το τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους και ανακατεύετε, ώσπου να μαλακώσει το τυρί. Το βάζετε σε πιατέλα και σερβίρετε.

Προτείνουμε ακόμη

Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πιπεριές κίτρινες ή πορτοκαλί, για να δώσετε περισσότερο χρώμα στο φαγητό.

Τσικάκης - Γιαννόπουλος α.ε. Πρατήρια σε Σπάρτη, Τρίπολη, Καλαμάτα, Μενίδι.