ΛΑΚΩΝΙΑ. Οι Ανεξάρτητοι Πολίτες Λακωνίας κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού, σε πλήρη συνεργασία με τους Υγειονομικούς σε αναστολή της Λακωνίας, όπως ενημέρωσαν, θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική συγκέντρωση των Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας που πραγματοποιείται την Κυριακή 13/2 στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα (14:00) αλλά και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Σύνταγμα.

Η συλλογικότητα απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

«…θα έχουμε λεωφορείο»

«…σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Λακωνίας, θα έχουμε λεωφορείο για την ημερήσια μεταφορά όλων μας το πρωί της Κυριακής από τη Σπάρτη στην Αθήνα για τη συγκέντρωση και πίσω στη Σπάρτη το βράδυ της Κυριακής», ενημερώνουν.

Και προσθέτουν

«Όποιος θέλει, μπορεί να παραμείνει στην Αθήνα , προκειμένου να συμμετάσχει στην διαμαρτυρία διαρκείας που θα ακολουθήσει έξω από το Υπουργείο Υγείας από την επόμενη ημέρα, 14 Φεβρουαρίου».

Δήλωση συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, για κράτηση θέσης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6972310015 και να ενημερώνουν και για το αν επιθυμούν να παραμείνουν στην Αθήνα για συμμετοχή στη διαρκή κινητοποίηση.

«Στο ίδιο τηλέφωνο μπορείτε να ενημερώνετε για όποια βοήθεια, σε περίπτωση που μπορείτε να προσφέρετε, προς τις οικογένειες των υγειονομικών σε αναστολή», λένε τα μέλη της συλλογικότητας.

Και υπογράμμισαν:

«… Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας για να απαιτήσουμε όλοι μαζί την Ελευθερία πίσω για όλους και όλες μας!!!».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις