Υλικά

• 1 κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
• 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
• ½ κιλό ντομάτες (κρατάμε το χυμό τούς)
• 1 κιλό φέτα σκληρή (σφέλα)
• 1/2 ποτήρι λάδι
• λίγη κανέλα
• αλάτι, πιπέρι


Παρασκευή

1. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο λάδι με τα μισά κρεμμύδια από αυτά που έχουμε κόψει, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και λίγη κανέλα. Περιχύνουμε με το χυμό ντομάτας, προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και το αφήνουμε να βράσει.

2. Στην συνέχεια βάζουμε τα υπόλοιπά κρεμμύδια, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει και να πιει το νερό του.

3. Ρίχνουμε τη φέτα, κομμένη σε κομμάτια και το αφήνουμε να πάρει βράση. Κατεβάζουμε και το σερβίρουμε ζεστό.