Η Βίκυ Κάβουρα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Για πρώτη φορά η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

«Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου μέσα από το Instagram σημαίνει ότι δεν κρύβω κάτι αλλά δε θα το συζητήσουμε κιόλας. Ότι ήταν να πω το είπα μέσα από αυτή την ανάρτηση. Είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε στην εκπομπή Happy Day.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ευαίσθητη. Ενώ είμαι πολύ δυναμικός άνθρωπος, με πιάνουν οι ευαισθησίες μου και δε μου αρέσει αυτό. Θα με προτιμούσα να είμαι πάντα σκληρή. Έχει τύχει 2-3 φορές να κλάψω μέσα στο αυτοκίνητο λόγω δουλειάς. Θυμάμαι μια φορά που είχα πιεστεί από έναν σκηνοθέτη, μπήκα μέσα στο αμάξι, έκλαψα αλλά μετά, την επόμενη μέρα ένιωθα πολύ πιο δυνατή.

Έχει τύχει να με απορρίψουν με έντονο τρόπο. Δε μπορώ να πω ότι αυτό δε με ρίχνει ή ότι δε χάνω την αυτοπεποίθησή μου ως ηθοποιός αλλά, την ξαναβρίσκω. Συνήθως όποιος νιώθει ότι έχει δύναμη, προσπαθεί να πατήσει τον πιο αδύναμο κι εγώ έχω υπάρξει πολλά χρόνια αδύναμη, ανυπεράσπιστη. Η ζωή είναι δύσκολη. Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι κάποιοι άλλοι έχουν ασυλία.

Μου στέλνουν στο instagram, “τι ανάγκη έχεις εσύ που τα έχεις όλα”. Προσπαθώ για όλα, προσπαθώ γι΄ αυτά που θέλω κάθε μέρα. Έχω περάσει πολλές ευαίσθητες φάσεις στη ζωή μου. Με βλέπω πιο μικρή και θέλω να μου χαϊδέψω τα μαλλάκια. Έχω παλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Ποτέ δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Οι γονείς μου είναι δυο γλυκύτατοι άνθρωποι. Με λατρεύουν και τους λατρεύω αλλά δε τους βάζω στα δικά μου προβλήματα, από πολύ μικρή».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις