ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Μετά το κέντρο της Αθήνας, ο νομός Κορινθίας και συγκεκριμένα η ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου αναδεικνύεται σε πεδίο δόξης λαμπρόν για τις περαιτέρω επενδύσεις της Brown Hotels το 2023 και το 2024.

Στην επέκταση, βέβαια, της αλυσίδας στην περιοχή βοήθησε και η διαθεσιμότητα παλαιών ξενοδοχείων από τη δεκαετία του 60’ και του 70’, τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα διατίθεται μέσω πλειστηριασμών και σε δελεαστικές, για τους επενδυτές, τιμές.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι τα στελέχη της εταιρείας, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ο συνιδρυτής της Leon Avigad, στο στόχαστρο της Βrown Hotels βρίσκονται πολλές περιοχές της χώρας, όχι τόσο δημοφιλείς στους ξένους επισκέπτους όπως πχ και η Λέσβος, ενώ η αλυσίδα ήδη διαθέτει άλλα δύο ξενοδοχεία στην Κορινθία, ένα στο Λουτράκι και ένα στους Αγίους Θεοδώρους, τα οποία άνοιξαν το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα τρία ξενοδοχεία στο Λουτράκι βρίσκονται κοντά στον παραλιακό ιστό της πόλης και αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους σταδιακά μέσα στο 2023 και το 2024.

Το πρώτο αφορά την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου “Ελπίς” που θα μετονομαστεί σε Brown Seaside Loutraki. Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου - Μπίσιας.

Το γνωστό, επίσης, Loutraki Palace, το οποίο είχε γνωρίσει δόξες στη δεκαετία του 80’ και βρίσκεται στην παραλία του Λουτρακίου αναμένεται να μεταμορφωθεί σε ξενοδοχείο Brown, χωρίς ακόμα να είναι γνωστή η επωνυμία του.

Επιπρόσθετα, η Brown Hotels έχει μισθώσει και το παλαιό ξενοδοχείο “Κόντης”, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πόλη του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κουντουριώτου. Για το συγκεκριμένο, μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι έχει ήδη εγκριθεί για υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο.

Κατά τη σχετική απόφαση, επίκειται εκσυγχρονισμός του ξενοδοχείου 3 αστέρων δυναμικότητας 41 δωματίων και 94 κλινών.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,225 εκατ. ευρώ περίπου με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις