ΣΠΑΡΤΗ. Αν μη τι άλλο η Σπάρτη «κόπτεται» ότι κατάγεται απ’ αυτήν η Μαρία Σάκκαρη. Στην ουσία η Μαρία είναι λάκαινα και μάλιστα από τον δήμο Μονεμβάσιας. Στη Σπάρτη όμως αν και υπάρχουν εκατοντάδες λάτρεις της Μαρίας και αθλητές του τένις φαίνεται ότι για να αθληθούν πρέπει να απευθυνθούν σε ιδιωτικά γήπεδα…

Αυτός είναι όμως ο στόχος του Δήμου; Να οδηγεί τους αθλητές και τους χομπίστες του τένις στους ιδιώτες;

Μέσα στην πόλη της Σπάρτης υπάρχουν δύο γήπεδα τένις που θα έλεγε κανείς ότι αποτελούν υποδείγματα εγκατάλειψης και παρακμής. Πρόκειται για το γήπεδο κοντά στον Βιολογικό καθαρισμό και για το γήπεδο κοντά στο ΚΤΕΛ, στη νέα είσοδο της Σπάρτης. Απόλυτη εγκατάλειψη… Οι χώροι είναι πλέον επικίνδυνοι γι’ αυτούς που θα επιχειρήσουν να τους χρησιμοποιήσουν. Σάπια σίδερα, διαβρωμένα δάπεδα, άναρχη βλάστηση, ετοιμόρροπες κολώνες φωτισμού, καμία υποδομή, ουδεμία συντήρηση, καμένες λάμπες, ανύπαρκτη φύλαξη, πλήρης εγκατάλειψη.

«Xαμένοι όλοι οι πόντοι» για τον δήμο Σπάρτης και οι Σπαρτιάτες υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στο Ξηροκάμπι και κάποια στιγμή στο Παρόρι, όπου εκεί τα προβλήματα στα γήπεδα τένις δεν είναι λίγα. Υπάρχουν τενίστες «αστέρια» στη Σπάρτη.

Μήπως με την ολοκλήρωση του έργου της νέας εισόδου της Σπάρτης θα ήταν δυνατή η ανακατασκευή των δύο γηπέδων τένις της πόλης; Μήπως ο δήμος πρέπει να αναθεωρήσει το πλάνο δημιουργίας χώρων άθλησης; Γιατί όχι ένα γήπεδο τένις και στο πάρκο Γουδέ;

Σε κάθε περίπτωση η εικόνα που εμφανίζουν τα δύο γήπεδα μέσα στη Σπάρτη εκθέτουν ανεπανόρθωτα και διαχρονικά τον Δήμο Σπάρτης… Ελπίζουμε ότι από τον Αθλητικό Οργανισμό θα υπάρξει ανάκαμψη… Για να είναι προσιτό κάθε άθλημα σε κάθε πολίτη!

Για την ιστορία «love» λέγεται στο τένις το μηδενικό σκορ …

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις