ΠΥΡΓΟΣ. Σε θερμό κλίμα και με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνάντηση του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με την πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.

Συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Καραστέργιο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς και καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Βούκανο, ο κ. Αντωνακόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει μια σειρά τουριστικών και πολιτιστικών θεμάτων για την περιοχή. Συγκεκριμένα αναζητήθηκε η δυνατότητα μεγαλύτερης αξιοποίησης, σε θέματα προβολής από τον ΕΟΤ, του τουριστικού λιμανιού του Κατακόλου, της προβολής και ανάδειξης των μνημείων ως τουριστικός πόλος έλξης όπως το αρχαίο λιμάνι της Φειάς, το Φραγκικό κάστρο Belvedere καθώς και άλλα σημεία του δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς και τη σημαντικότητά του στα θέματα πολιτιστικού τουρισμού. Παράλληλα συζητήθηκε και η δυνατότητα συνδιοργάνωσης με τον ΕΟΤ για τη διεξαγωγή Γαστρονομικού Συμποσίου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ ανέλυσε τη μεγάλη αξία της ελληνικής διατροφής για τον Τουρισμό και αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του δημάρχου Πύργου να επισκεφθεί σύντομα τον δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί σειρά ενεργειών και δράσεων που θα δόσουν μεγαλύτερη προβολή της περιοχής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις