ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Στην άγρια κακοποίηση της 43χρονης Μόνικα Γκιους από τον σύντροφό της, αλλά και στην αναζήτηση της γυναίκας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τον Φλεβάρη, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ στην Κυπαρισσία μετά την ανακάλυψη οστών κάτω από τσιμέντο σε αυλή του σπιτιού στο οποίο έμενε το ζευγάρι.

«Φάνηκε από την εκπομπή που είχαμε κάνει ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Νιώσαμε ένα σοκ με το σημερινό εύρημα. Την αναζητούσαμε από τον περασμένο Ιούνιο, παρόλο που είχε χαθεί τον Φλεβάρη, καθώς οι συγγενείς δεν είχαν συχνή επαφή μαζί της αφού δεν ήθελαν τον σύντροφό της. Παράλληλα είχαν κατηγορήσει τον σύντροφο της 43χρονης για τον θάνατο της πρώην γυναίκας του. Γίνονται έρευνες για το θέμα αυτό» σχολίασε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη στο Mega.

«Οι καταγγελίες από τον μεγαλύτερο γιο της άτυχης 43χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρό γιο της με αποτέλεσμα ο πρώην σύζυγος να πάρει το παιδί στην Αθήνα. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη γιατί δεν εργαζόταν τελευταία. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως είπε, η άτυχη 43χρονη, για να αποφεύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες, στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή της Κυπαρισσίας.

Η Αγγελική Νικολούλη, μάλιστα είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφο της 43χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία και ο οποίος της είχε πει «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε».

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, οι αστυνομικοί 4 μήνες μετά την εξαφάνιση είχαν ερευνήσει το σπίτι αλλά δεν βρήκαν κάτι. Ο Ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη, τότε που είχε χαθεί η Μόνικα, αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής για να χτίσει.

Μάλιστα όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση της Μόνικας, είχε ζητήσει από φιλικό του πρόσωπο να δει αν έχουν βάλει κορδέλες στο σπίτι και αν το ερευνούν, ζητώντας του μάλιστα να μπει στο σπίτι και να πάρει κάτι εργαλεία για οικοδομικές εργασίες που είχε εκεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις