ΕΛΛΑΔΑ. Επανεκλέχτηκε για 5η συνεχή θητεία, ως μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που αποτελεί το κορυφαίο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτεία για θέματα τουρισμού, ο Δημήτρης Πολλάλης εκπροσωπώντας τα ξενοδοχεία Πελοποννήσου - Ελαφονήσου, 1 και 2 αστέρων.

«Έχουμε το προνόμιο να δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά σε μια από τις πιο αυθεντικές και ευλογημένες περιοχές της χώρας μας, την Πελοπόννησο, έναν τόπο γοητευτικό, ελκυστικό και φιλόξενο, με πλούσια πολιτισμική και μνημειακή παρακαταθήκη, ήπιο κλίμα και φυσική ομορφιά.

Ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και βασικός τροφοδότης του εθνικού ΑΕΠ», ανέφερε ο κ. Πολλάλης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας.

Προσθέτοντας:

«Επιβάλλεται να είμαστε παρόντες στις σύγχρονες εξελίξεις και να διεκδικούμε με γνώση, εμπειρία, όραμα, συνέπεια, αποφασιστικότητα και δυνατή φωνή, μια δυναμική αναπτυξιακή προοπτική για την Πελοπόννησο αλλά και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας».

«Ευχαριστώ»

Τέλος, ο κ. Πολλάλης τόνισε πως, «…Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Alexandros Vassilikos αλλά και σε όλους τους συναδέλφους ξενοδόχους για την αμέριστη εκτίμηση, την πολυετή συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω ότι και την επερχόμενη τετραετία, ως μέλος στο νέο Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε., χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, θα αγωνιστώ συνειδητά με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον, προκειμένου να επιτύχουμε ορατά αποτελέσματα για την ισχυροποίησης των θέσεων του κλάδου μας, την περαιτέρω τουριστική αναβάθμιση της Πελοποννήσου, αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις