ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 για την δημαρχία Καλαμάτας δήλωσε στο notospress.gr ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. «Το έργο που γίνεται αποτλεέι στέρη βάση για όσα έχουμε να κάνουμε στο άμεσο μέλλον» αναφέρει ο δήμαρχος. Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προγραμματίζονται για τις 13 και 20 Οκτωβρίου 2023 με τη θητεία να εκτείνεται από την 1η Ιανουαρίου 2024 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2029.

«Η "Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας", θα διεκδικήσει το 2023 την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών και εγώ ως πρώτος μεταξύ ίσων, την επανεκλογή μου στη θέση του Δημάρχου.

Ο σχεδιασμός μας, δεν εξαντλείται σε μία τετραετία.

Το έργο μας τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά και όσα έχουμε προγραμματίσει να γίνουν έως το 2023, αποτελούν τη στέρεη βάση για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, για ακόμα ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, καλύτερης λειτουργίας του Δήμου μας, μεγαλύτερης βελτίωσης της ποιότητας ζωής για όλες και όλους.

Η ένταξη της Καλαμάτας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις" , αποτελεί δύσκολο στόχο, που απαιτεί τη συνέχεια της προσπάθειας μας. Ο Δήμος μας ωστόσο διεκδικεί τη δυνατότητα να αποτελέσει πρότυπο καλών πρακτικών, με τεράστια οφέλη για την τοπική κοινωνία, την οικονομία και ασφαλώς το περιβάλλον και είναι η σημερινή δημοτική αρχή, που αποτελεί εγγύηση όχι μόνο για τη διεκδίκηση, αλλά - κυρίως - για την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Μέχρι σήμερα, πετύχαμε πολλά. Στα χρόνια που έρχονται μπορούμε και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις