ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε η δράση «για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία», που διοργάνωσαν με πρωτοβουλία τους οι Ανεξάρτητοι Πολίτες Λακωνίας κατά του Υποχρεωτικού εμβολιασμού και οι Υγειονομικοί σε Αναστολή, την Κυριακή 9/1 (14:00) στο Πάρκο του ΟΤΕ, στη Σπάρτη.

Η συνάντηση ήταν αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων γύρω από την πανδημία του κορονοϊού, τον εμβολιασμό κατά της Covid – 19 εν γένει αλλά και κατά της υποχρεωτικής μορφής που αυτός έχει λάβει στους υγειονομικούς.

Η Ζαφειρία Κακαλέτρη, εκ μέρους των Ανεξάρτητων Πολιτών Λακωνίας ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τους παριστάμενους, για τις νομικές ενέργειες που έχουν αναληφθεί σε διεθνές και τοπικό επίπεδο κατά του εμβολιασμού.

Αναφέρθηκε στη μήνυση που έχει κατατεθεί από ομάδα Άγγλων γιατρών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, η οποία στρέφεται «κατά των CEO και των 4 εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια» τους οποίους και εγκαλεί για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Υπάρχει επιθυμία η ομάδα να ενισχύσει αυτή τη νομική ενέργεια εκ μέρους της Ελλάδας.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση σχετικά με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Για την Υγεία, ενός φορέα «..αντίβαρο στον Π.Ο.Υ, που δεν επιχορηγείται από τις φαρμακευτικές» ο οποίος μάλιστα ζητά τη διακοπή των εμβολιασμών διότι «…υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή για όλους τους ανθρώπους» και προτίθεται να προχωρήσει σε «νομικές ενέργειες κατά των εμπλεκομένων στην αλυσίδα παραγωγής, διακίνησης ή και διαφήμισης των εμβολίων…».

Τέλος, σχετικά με τη ρύθμιση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους άνω των 60, υπήρξε η ενημέρωση ότι σύντομα θα διατεθεί συγκεκριμένο νομικό έγγραφο σε όποιον θίγεται από αυτήν, ώστε να κατατεθεί στην Εισαγγελία, ατομικά ή ομαδικά.

Δράση «για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία», στο Πάρκο του ΟΤΕ, στη Σπάρτη

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις