ΣΚΑΛΑ. Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας μαζί και καταγγελίας, προχώρησε η Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Δήμου Ευρώτα, με αφορμή της ισχυρή αστυνομική παρουσία στα Ξηροκάμπια του Δήμου Ευρώτα.

Όπως τονίζουν από την Επιτροπή, «..Δεν είμαστε εγκληματίες, παλεύουμε για την επιβίωση μας και το μέλλον του τόπου μας…».

Από ενωρίς οι αναγνώστες του notospress.gr ενημερώθηκαν για τα τεκταινόμενα της Δευτέρας 28/3, στο Μπλόκο των Ξηροκαμπίων, στη Σκάλα.

Στο NotosRadio 94,9 αναλυτική περιγραφή της κατάστασης έδωσε, σήμερα 29/3, ο Γιάννης Μπλέτας, μέλος του Συντονιστικού της Επιτροπής Αγώνα Ευρώτα, από τα Ξηροκάμπια.

Η ανακοίνωση

«..Από χτες 7:00 το πρωί, Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας βρίσκεται στο μπλόκο Ξηροκαμπίων, με εντολή να παραμείνει ο δρόμος ανοικτός για εργασίες της Τέρνα. Σήμερα οι δυνάμεις καταστολής έχουν αυξηθεί.

Η Επιτροπή Αγώνα και οι κάτοικοι που βρίσκονται εκεί δηλώνουν:

Δεν είμαστε εγκληματίες, παλεύουμε για την επιβίωση μας και το μέλλον του τόπου μας, ενάντια σε έναν Όμιλο που νοιάζεται μόνο για τα κέρδη του! Η αστυνομία παρεμβαίνει διαθέτοντας όλο το δυναμικό του νομού διευκολύνοντας την Τέρνα να δημιουργήσει τετελεσμένα εν όψη αναμενόμενης απόφασης του ΣτΕ !

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και δεν θα υποκύψουμε στην τρομοκρατία της περιφερειακής αρχής και της κυβέρνησης που όλο αυτό το διάστημα κάνει ό,τι μπορεί για να εξυπηρετήσει την Τέρνα.

Έχουν ευθύνη όλες οι κυβερνήσεις που μεθόδευσαν και διευκόλυναν την Τέρνα όλα αυτά τα χρόνια.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιφέρειας, φορείς και συλλόγους της περιοχής να καταγγείλουν την όλη κατάσταση, να βγάλουν συμπεράσματα και να σταθούν στο πλευρό μας, να δώσουν το παρόν να δυναμώσει η αντίσταση, όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις