ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Την Ελαφόνησο και τη Μήλο επιλέγει ως τους πλέον κατάλληλους προορισμούς διακοπών για οικογενειακές με παιδιά η βρετανίδα blogger Jenny Eaves που πρόσφατα επισκέφθηκε τα 2 νησιά σε προγραμματισμένο ταξίδι που διοργανώθηκε από τους αντίστοιχους Δήμους.

Για την Ελαφόνησο, που όπως περιγράφει, «δεν είναι και τόσο γνωστή στους τουρίστες του Ηνωμένου Βασιλείου όσο άλλα ελληνικά νησιά», θεωρεί πως πρόκειται για ένα από τα κορυφαία μέρη διακοπών.

Πέρα από τις παραλίες του νησιού κάνει ειδική αναφορά στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα που βρίσκεται σε ένα νησάκι συνδεόμενο με το υπόλοιπο νησί με μια γέφυρα και εκεί, όπως γράφει, «…οργανώνονται πολλές τελετές γάμων και βαπτίσεων κάθε χρόνο».

Και οι 2 ταξιδιωτικοί οδηγοί συνοδεύονται από πλήθος φωτογραφιών από τοπία και από επιλεγμένα φαγητά της πλούσιας γαστρονομίας.

  • About Jenny Eaves

Η Jenny Eaves είναι ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας https://monkeyandmouse.co.uk/contact/ και κατά τα φαινόμενα, ακολουθείται 50.000 χρήστες στο Instagram και 20.000 στο twitter.

Συνεργάζεται με σημαντικούς φορείς όπως το Bookings for you, το inews, την Telegraph και το Families Central Scotland Magazine.

Οι παρουσιάσεις της έχουν τη μορφή ταξιδιωτικού οδηγού με κατευθύνσεις και προτάσεις για τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες σε κάθε τόπο που είναι φιλικές και ευχάριστες για τα παιδιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις