ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Ντία Τζανετέα υπέβαλε την παραίτησή της από το Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές υποψήφια δήμαρχος για τον δήμο Σπάρτης. Στη συνεδρίαση αυτή μίλησαν για την Ντία Τζανετέα ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας αλλά και συνάδελφοί της περιφερειακοί σύμβουλοι όπως οι κ.κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος, Ντίνα Νικολάκου και Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

Παναγιώτης Νίκας: «Με την Αδαμανατία Τζανετέα γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια… Γνωριστήκαμε νωρίτερα απ’ όταν γνωριστήκαμε το σύνολο της Παράταξης στην οποία ανήκει. Της εύχομαι να έχει καλόν αγώνα. Εμείς δεν μπερδευόμαστε στα δημοτικά πράγματα, αυτή την οδηγία δίνω. Δημόσια σου λέω ότι έχω παράπονο γιατί δεν είσαι μαζί μας αλλά θεωρώ ότι είσαι ένας άνθρωπος που μπορείς να προσφέρεις από οποιαδήποτε θέση, μαχητική είσαι γνώστης των θεμάτων, ειλικρινά σου εύχομαι καλή επιτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια από το πρόσωπό σου δεν έχω, ειλικρινά, κανένα παράπονο. Καλή επιτυχία και καλή πορεία».

Ντίνα Νικολάκου: «Εκλεκτό στέλεχος της παράταξής Νέα Πελοπόννησος. Συστρατεύτηκε με τη παράταξη το 2010 σε μια δύσκολη στιγμή για να μπορέσουμε μαζί με κοινούς αγώνες να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης και προόδου για την Πελοπόννησο. Αντιπεριφερειάρχης που για 10 περίπου χρόνια κρατούσε τα ηνία της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κι έχει αποδείξει το έργο της, την αγωνιστικότητά τους και όλα όσα χαρακτηρίζουν την Νέα Πελοπόννησο. Γνήσιο κι έντιμο στέλεχος που προτίμησε να παραιτηθεί για να μπορέσουν να αγωνιστεί σε νέο στίβο, στον αγώνα για τον δήμο Σπάρτης που τόσο αγαπάει. Είμαστε περήφανοι γιατί η Νέα Πελοπόννησος έχει μέσα από τα ιδρυτικά της στελέχη ανθρώπους που αγωνίζονται και παλεύουν και δεν σταματούν ποτέ να έχουν τους στόχους τους… Είμαστε δίπλα της γιατί θέλουμε πραγματικά να στηρίξουμε. Η Νέα Πελοπόννησος είναι η κοιτίδα που βλέπουν τα κόμματα και οι κοινωνίες και επιλέγουν στελέχη…»

Γιώργος Πουλοκέφαλος: «Με την Ντία Τζανετέα έσμιξαν οι δρόμοι μας. Έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, έχει πραγματικά μια αξιόλογη προσφορά. Αν εκλεγεί στη δημαρχία της Σπάρτης, ένα δύσκολο πεδίο, και από εκεί θα μπορέσει να προσφέρει. Εκτός από καλά λόγια θέλουν και ψήφους…»

Δήμητρα Λυμπεροπούλου: «Είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά εκεί που επέλεξε γιατί είναι άνθρωπος που δεν μπαίνει σε καλούπια. Κι όταν δεν μπαίνεις σε καλούπια είσαι πετυχημένος. Καλή επιτυχία από καρδιάς…»

Ο Γιάννης Μαλτέζος πρόεδρος του ΠΕΣΥΠ ευχαρίστησε την Ντία Τζανετέα για τη συνεργασία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις