ΣΠΑΡΤΗ. Αν πιστεύετε ότι έχετε υποστεί παρενέργειες ή έχετε χάσει δικό σας άνθρωπο από τα πειραματικά σκευάσματα, μπορείτε να συμμετάσχετε στη Δράση που διοργανώνεται στο Πάρκο του ΟΤΕ στη Σπάρτη, το Σάββατο (13/5), μετά τις 12 μμ.

  • Η 13η Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Τραυματισμών από τα Εμβόλια Covid-19

Θα μιλήσει η Ζαφειρία Κακαλέτρη, συντονίστρια της Greek Medical Freedom Alliance (Ελληνική Ιατρική Συμμαχία για την Ελευθερία).

Θα γίνει και ζωντανή σύνδεση με το εξωτερικό.

Πρόκειται για μια διεθνή συνεργασία, της Greek Medical Freedom Alliance (Ελληνική Ιατρική Συμμαχία για την Ελευθερία) με το World Freedom Alliance Greece (Ελληνικό Τμήμα Παγκόσμιας Συμμαχίας για την Ελευθερία), μαζί με δεκάδες οργανώσεις από περισσότερες από 20 χώρες:

  • Σπάρτη (12 μμ, Πάρκο ΟΤΕ)
  • Θεσσαλονίκη (8μμ, Λευκός Πύργος, δράση με τη συνεργασία της ΠΟΕΥ)
  • Αίγινα (12μμ, Bar Βαγία)

«Η φωνή σας πρέπει να ακουστεί δυνατά. Και θα σας ακούμε συνέχεια μετά.»

Αν πιστεύετε ότι έχετε υποστεί παρενέργειες ή έχετε χάσει δικό σας άνθρωπο από τα πειραματικά σκευάσματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα στο grmedfa@protonmail.com ή σε inbox στη σελίδα www.facebook.com/GreekMedicalFreedomAlliance. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή.

Η ομάδα προχωρά σε νομικές ενέργειες και στην Ελλάδα για την αποζημίωσή σας.

*Στο vigiaccess.org, στη βάση δεδομένων για τις παρενέργειες του ίδιου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι καταγεγραμμένες πάνω από 5.000.000 παρενεργειες μέσα σε 2 μόλις χρόνια κυκλοφορίας των ενέσεων αυτών - οι περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο ή εμβόλιο που έχει εγκρίνει στα χρόνια λειτουργίας του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όσα χρόνια και όσα δισεκατομμύρια δόσεων κι αν έχουν δοθεί.

Η παγκλοσμια αυτή δράση είναι ανεξάρτητη από κάθε πολιτική, θρησκευτική, κομματική ή άλλη ταυτότητα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως καταγωγής, φύλου, χρώματος, θρησκείας.

Για την Ανθρωπότητα, που ενώνεται ξανά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις