ΣΠΑΡΤΗ. Με συγκινητική επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημαντική φιλανθρωπική δράση που διοργάνωσαν οι μαθητές της ειδικότητας «Κομμωτικής Τέχνης» του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Σπάρτης και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Σπάρτης, σε συνεργασία με το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Ορίζοντας»

Δέσμευση, πως Η Φιλανθρωπική Δράση θα επαναληφθεί

  • «Δώρισε τα μαλλιά σου... Χάρισε Ελπίδα» - Donate your hair Give Love!

Ευχαριστίες αναπέμπονται

«Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους στη φιλανθρωπική δράση δωρεάς μαλλιών σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς», είπε ο Ιωάννης Φραγκής, Διευθυντής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Σπάρτης.

  • Ευχαριστήρια Επιστολή από την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Η Διευθύντρια της ΔΔΕ Λακωνίας Ευστρατία Λιακοπούλου, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Σπάρτης Φραγκής Ιωάννης, 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ Μπουτσικάρη Γεωργία, Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Χριστόπουλος Παναγιώτης, ο Τομεάρχης του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας Πετράκης Κωνσταντίνος, οι υπεύθυνοι καθηγητές της Ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης Μπούμπη - Γιανναροπούλου Χριστίνα, Νικολαϊδου Μαρί και οι μαθητές/τριες τους:

«…Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην φιλανθρωπική δράση που υλοποιήθηκε για 2η φορά από τις Σχολικές μας Μονάδες, στο πρόγραμμα “ Δώρισε τα μαλλιά σου... Χάρισε Ελπίδα - Donate your hair Give Love!”, τον Κο Ιωάννη Ζάχο ιδιοκτήτη του ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΠΑΡΤΗΣ για τη ΔΩΡΕΑ της αποστολής του δέματος στον “ΟΡΙΖΟΝΤΑ”, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για τη συμβολή τους στην ενημέρωση των συμπολιτών μας “Δωρεά μαλλιών για Παιδιά και Ενήλικες με Καρκίνο”».

  • Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Ορίζοντας»: Τρία Σχολεία από την Σπάρτη στηρίζουν τον «Ορίζοντα»

«Τρία Σχολεία από την Σπάρτη με δική τους πρωτοβουλία διοργάνωσαν δράση αναφορικά με τη δωρεά μαλλιών. Ο λόγος για το 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑ.Λ ΣΠΑΡΤΗΣ, το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ ΣΠΑΡΤΗΣ και το 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ, που διοργάνωσαν δράση και συγκέντρωσαν δωρεές μαλλιών, για τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς, που στηρίζει ο Σύλλογος «Ορίζοντας».

Η ανταπόκριση στο κάλεσμά τους ήταν συγκινητική και οι δωρεές τους θα δώσουν χαρά σε συνανθρώπους μας, που κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους θα χρειαστούν περούκα.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι δώρισαν τα μαλλιά τους και τα προσέφεραν για τους σκοπούς του «Ορίζοντα». Επίσης, θερμές ευχαριστίες για την πρωτοβουλία και την πολύτιμη συμβολή τους στη δράση στους:

Κα Λιακοπούλου Ευστρατία ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Κο Φραγκή Ιωάννη ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1 ου ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, Κα Μπουτσικάρη Γεωργία ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 1 ου ΗΜΕΡΣΗΣΙΟΥ ΕΠΑ.Λ ΣΠΑΡΤΗΣ, Κο Χριστόπουλο Παναγιώτη ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ ΣΠΑΡΤΗΣ, Κο Πετράκη Κωνσταντίνο ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ, Κα Μπούμπη Γιανναροπούλου Χριστίνα ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΔΡΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, Κα Νικολαϊδου Μαρία ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.»

Οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν θα δώσουν χαρά σε συνανθρώπους μας που χρήζουν περούκας κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους και δύναμη να συνεχίσουν με αξιοπρέπεια τον αγώνα τους για ζωή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις