ΣΠΑΡΤΗ. Ανοιχτό κάλεσμα προς τους συνδημότες απευθύνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, να συμμετάσχουν στην

Συνδιοργάνωση

Την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν,

συγχρόνως, «αποτελεί σημαντική ευκαιρία» για,

  • γνωριμία, αλληλεπίδραση και διά ζώσης παρουσίαση εμπειριών κι επιτευγμάτων της μαθητικής ομάδας ρομποτικής
  • αποτύπωση του ισχυρού αντίκτυπου της κάθε μικρής και μεγάλης, υλικής και άυλης προσφοράς,
  • διάδραση και δικτύωση ευεργετών, εκπαιδευτικών και μαθητών και όλων όσοι μοιράζονται το ενδιαφέρον και το μεράκι για την εκπαίδευση STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Πλέον όμως των παραπάνω πολύ σημαντικών, η εκδήλωση αποτελεί το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς όλους εκείνους που βοήθησαν να γίνει το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα!

Για όλους όσοι ως άτομα, ως ομάδες κι ως φορείς, έδωσαν στα παιδιά τη δυνατότητα πρόσβασης σε πόρους και τεχνολογία αιχμής, που τα εφοδιάζει με ανεκτίμητες δεξιότητες και τα εμπνέει για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής στο Σίδνευ!

«Για εκείνους, που η γενναιόδωρη υποστήριξή τους, άναψε τη σπίθα της προόδου και της εξέλιξης στην ομάδα, στο σχολείο και στην πόλη της Σπάρτης, τόνωσε, μέσω της Ρομποτικής, το ενδιαφέρον των παιδιών για τα Μαθηματικά, τις Φυσικές Επιστήμες και την Τεχνολογία, ενδυνάμωσε τους μεταξύ τους δεσμούς και ενίσχυσε την αλληλοϋποστήριξη και την ομαδικότητά τους, με ό,τι συνεπάγεται καθένα από τα παραπάνω και όλα μαζί για το δικό τους και του τόπου τους το αύριο!»

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, η καρδιά της Σπάρτης χτυπά στη Βιβλιοθήκη της και χτυπά διαφορετικά!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις